Blog van Corine

Jan Schinkelshoek nieuwe voorzitter Stichting Zuid-Afrikahuis Nederland

Jan Schinkelshoek wordt de nieuwe voorzitter van de Stichting Zuid-Afrikahuis Nederland. Hij wordt per 6 januari 2018 de opvolger van mr. Jan Donner die heeft aangegeven na vijftien jaar het voorzitterschap te willen beëindigen.

Jan Schinkelshoek [1953, Capelle aan den IJssel] is oud-lid van de Tweede Kamer [CDA]. Werkend op het snijvlak van journalistiek, media en communicatie, was hij o.a. hoofdredacteur van de Haagsche Courant en directeur communicatie van Rabobank. Sinds 2010 heeft hij een eigen communicatie-adviesbureau in Den Haag.

7 december - Beautiful in Beaufort-Wes – muziekdocumentaire over Gert Vlok Nel

Donderdag 7 december 2017, 19.30 uur Film + inleiding                                          

ZUID-AFRIKAANSE KERSTMARKT - 19 november - 12-16 uur

Op zondag 19 november is het hele  Zuid-Afrikahuis open voor de jaarlijkse, gezellige Kerstmarkt. Onder het genot van een hapje of drankje in kerstsfeer is dit dé plek om alvast uw Sinterklaas- en Kerstcadeautjes te kopen.

U kunt op deze kerstmarkt onder andere terecht  voor: 

Kookworkshop - Afrikos - “self gebakte geskenke” - 16 december

Zelfgemaakte hapjes, mooi ingepakt voor onder de kerstboom. Kom zelf de heerlijkste zoete en zoute hapjes maken en pak ze in mooie verpakkingen in om cadeau te geven.

Desember, ’n heerlike maand om te ‘gee’! AfriKos help jou hierdie Desembermaand om iets uit die warmte van jou kombuis te gee, ’n self bereide en verpakte Kersgeskenk! Kom leer hoe jy kreatief kan wees om happies soos Lepelsteeltjies, Kaaskoekies, Blatjang en Truffels om te tower tot die mooiste Kersfees-geskenke! Jy kan sefs jou eie  “Speseryreënboog” saamstel. Ons gaan die happies vir mekaar feestelik bottel of verpak en kan so ook sommer baie van mekaar leer.

Inhoud syndiceren
Zuid-Afrikahuis    Keizersgracht 141-C    1015 CK Amsterdam Nederland    tel: +31-20-6249318    fax: +31-20-6382596